The Big Movement

Wauwzers! Mijn laatste blog stamt inmiddels van meer dan een half jaar geleden. Een half jaar waarin ik niet heb stilgezeten, maar waarin andere dingen simpelweg meer prioriteit kregen. Zoals quality time doorbrengen met familie, vrienden en vriendlief, een reisje hier, een reisje daar en verder HEEL veel Spaans studeren. Daarnaast ben ik druk bezig geweest met het voorbereiden van The Big Movement. The Big Movement?! Ja, je leest het goed. Ik heb besloten begin 2019 de boel in Nederland voorlopig de boel te laten en naar (Viva!) Mexico 🇲🇽 te verhuizen. Een avontuur, waar (zo blijkt) heel wat voor geregeld moet worden!

–^-^–

Documenten opvragen, spullen uitzoeken, huis 🏠 opzeggen, allerhande instanties bellen en niet te vergeten: mensen het grote nieuws vertellen. Het leven gaat plots ontzettend snel & tergend langzaam tegelijk. Aan de ene kant kijk ik vreselijk uit naar de start van mijn nieuwe leven met Israel; tegelijkertijd voel ik me gelukkiger dan ooit met alle lieve mensen die ik hier de afgelopen jaren om me heen heb verzameld, en die nu zo ontzettend met me meeleven.💛 

In Mexico wacht naast Israel, ook mijn tweede familie 💚🧡, een nieuwe cultuur, een andere taal (die ik enigszins, maar zeker niet perfect beheers), een zonnig(er) ☀️ klimaat en lekker eten. Alles zal anders zijn. Alles. En dat doet me zo af en toe zwetend wakker schrikken.. 

At the same time weet ik ontzettend zeker dat dit is wat ik wil! Opnieuw in het buitenland wonen en alles weer moeten ontdekken voelt als een droom die uitkomt. Als een optelsom van mijn mooie reizen van de afgelopen tijd. Een MEGA-reis. 🌎 Groter en meer bijzonder dan al die anderen.

Na mijn ‘Big Movement’ zal ik waarschijnlijk niet meteen ontzettend veel kunnen reizen (dit is geen klaagzang!!), maar stiekem kan ik nu al niet wachten om veel meer van Latijns Amerika te ontdekken! Columbia, Brazilië, Guatamala..

Ook zal ik mijn licht eens moeten laten schijnen over mijn headliner Random reisverhalen van een soloreiziger, want, alhoewel ik voornemens ben te blijven ‘solo’ reizen, zijn mijn meest recente reizen nou niet bepaald ‘solo’ geweest.😅 Daarnaast zal mijn blog ongetwijfeld meer in het teken van het leven in Mexico komen te staan!

Voorlopig zal ik nog wel even zoet zijn met het uitwerken van mijn foto’s en reisverhalen van het afgelopen jaar. Daarnaast ga ik de komende tijd nog even optimaal gaan genieten van mijn vrienden & familie hier..❤️

Liefs, en tot snel!😊
Iris


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s